ZOMERTRAININGEN 2020

Dunckers_zomertrainingen-02_bewerkt.png

Goed nieuws! Omdat het kabinet de coronateugels wat durft te laten vieren, kunnen we weer de sporthal in. En daarom hebben we in goed overleg met de technische commissie, de NBB en Optisport een mogelijkheid gecreëerd om vanaf 1 juli weer in de hal te basketballen.

Met ingang van woensdag 1 juli a.s. opent de Dudok Arena iedere woensdag tot aan de start van het nieuwe seizoen de deuren om tussen 19:00 en 22:00 uur op 3 velden te kunnen basketballen. Dit is het overzicht van de trainingen:


Aan de trainers van de teams is gevraagd wie er interesse heeft, bovenstaande indeling is dan ook gebaseerd op deze inventarisatie. De trainers van de ingedeelde teams zijn aanwezig tijdens de trainingsmomenten. Mochten er leden zijn uit andere teams die ook willen trainen, dan zal dit moeten worden afgestemd met de trainers van die teams.

Wat betreft het risico op Corona, hebben we de volgende informatie ontvangen van Optisport. Zij hanteren richtlijnen in overeenstemming met het RIVM:

  1. Ouders gaan niet mee naar binnen. Zet je kinderen af bij de ingang aan de voorzijde.

  2. Ingaande en uitgaande routes zijn gescheiden door gebruik van de nooduitgang bij de trap (rechts van de ingang) bij het naar buiten gaan. De trainers begeleiden de leden naar de uitgang. Ouders halen dan ook buiten bij de nooduitgang hun kids weer op.

  3. Handgel wordt door Optisport bij de ingang gezet.

  4. Er is voldoende ruimte om buiten het sporten om de 1,5 meter te hanteren.

  5. Douches zijn gewoon geopend.

  6. De zaalbeheerder (Saoudi) is aanwezig.

  7. Wij hangen een poster op bij de ingang met de regels (meer posters onder het webadres van de NBB)


Het webadres waar je meer kunt lezen over basketballen tijdens Corona vind je hier: www.basketball.nl/coronavirus. We raden aan dit zelf ook door te lezen.

De tweede helft van het seizoen hebben we het spel en elkaar natuurlijk ontzettend moeten missen. Des te meer reden om massaal naar de Dudok af te reizen. Maar laten we daarbij wel de 1,5 meter regels respecteren. Blijf ook thuis als jij of mensen in je huishouden last hebben van hoesten, benauwdheid, verkoudheidsklachten of verhoging/koorts hebben. Was je handen vaker dan normaal en desinfecteer ze bij het betreden van de sporthal. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog. Gebruik je verstand en wees een beetje zuinig op elkaar

 

Tot in de Dudok – en als het niet lukt, een fijne zomervakantie!

Dunckers_zomertrainingen2020_schema.png