• WEDSTRIJDKLEDING

  Vanuit de Nederlandse Basketbalbond (NBB) is het verplicht om wedstrijden te spelen in tenues met de kleuren van de vereniging. De wedstrijdkleuren van de Dunckers bestaan uit geel en blauw. Wanneer er wedstrijden worden gespeeld is het verplicht een geel wedstrijdtenue aan te schaffen. Deze is je eigendom. Het blauwe uit-tenue hoef je niet perse te bestellen. 

  Er zijn speciale tenues voor mannen, vrouwen en kinderen. Passetjes zijn in de Dudok Arena aanwezig. In overleg met de trainer kan de kleding gepast worden. Short en shirt zijn alleen leverbaar in dezelfde maat. De kosten zijn (inclusief nummer en logo) ongeveer €55,-.

  Dit gaat als volgt:
  1. Als je nog geen rugnummer hebt, wordt deze je toegewezen door de ledenadministratie. Dit om te voorkomen dat meerdere leden uit één leeftijdscategorie hetzelfde rugnummer hebben.
  2. Vraag tijdens een trainingsavond aan je trainer of je even een passetje kan proberen om de juiste maat te weten
  3. Ga naar onze webshop en bestel je kleding. Je kiest de juiste maat, vink de mogelijkheid van bedrukken aan en vul hier je nummer in. Op de officiële wedstrijdkleding gebruiken we geen namen. Dit mag natuurlijk wel op overige bestellingen.

 • CLUBSHOP DE DUNCKERS

  In de clubshop van Basketbalvereniging De Dunckers bestel je eenvoudig alle clubkleding van de Dunckers zonder verzendkosten.

  Hier zijn ook andere items te bestellen, zoals trainingspakken en hoodies.