• Zonder vrijwilligers geen vereniging!
  Wil je snel je vrijwilligersborg weer terug krijgen?!? En natuurlijk meteen de vereniging helpen?! Je kan je nu zeer eenvoudig aanmelden voor een vrijwilligerstaak via de Sportlink Basketball-app! Uiteraard blijft aanmelden via vrijwilligers@dedunckers.nl ook mogelijk. Via dat e-mailadres kunnen ook vragen worden gesteld.

  Vrijwilligersborg
  In seizoen 2017-2018 is voor het eerst de Vrijwilligersborg gehanteerd: ook in dit seizoen wordt bij alle spelende leden een vrijwilligersborg van €50,- vooraf in rekening gebracht (de verplichting geldt dus niet voor trainende leden en bij de Eemlandcompetitie geldt deze enkel bij geheel speelseizoen). Deze borg wordt geretourneerd indien de taak is verricht. Natuurlijk kunnen de taken ook worden vervuld door opa, oma, papa, mama, broer of zus en anderen!

  Aanmelden voor een taak in het kader van de vrijwilligersborg dient uiterlijk binnen 4 maanden na aanvang van het seizoen of na aanmelding bij de vereniging te worden gedaan om in aanmerking te komen voor het terugkrijgen van de vrijwilligersborg.

  Taken met hoogste prioriteit
  We zoeken op dit moment o.a.:

  • Zaalwacht(en): leden en/of ouders/verzorgers die kunnen assisteren als zaalwacht op een thuisspeeldag (veelal zaterdag). Denk hierbij aan het klaarzetten van de zaal, het begeleiden van de digitale wedstrijdformulieren en zorgen dat de scheidsrechters en tafelaars goed worden ingezet. Een handleiding kan hier worden gedownload, maar uiteraard begint dit zonodig met een goede live-introductie! ;-)
  • (assistent) Trainers/coaches: ieder jaar zoeken we weer trainers en coaches en/of leden die willen assisteren bij het training geven van een team.
  • Webmaster (website bijhouden, bijwerken, vragen om input, afstemmen t.v.b. juiste informatie, etc.)
  • Beheerder social media (onderhoud, vragen/opmerkingen beantwoorden, nieuws/evenementen/uitnodigingen/etc. posten, etc.)
  • Communicatiemedewerker (opstellen en verzenden nieuwsbrieven, opstellen nieuwsberichten, screening communicatie naar leden, etc.)

  Een overzicht van alle vacatures is te vinden op de speciale vacaturepagina.

 • AANMELDEN VRIJWILLIGERSTAAK VIA SPORTLINK

  Via de Sportlink app kan je je eenvoudig aanmelden voor een vrijwilligerstaak binnen de vereniging. Zie hieronder hoe je daar in 3 eenvoudige stappen kan komen en je kan opgeven als vrijwilliger.