TRAININGEN - TIJDELIJKE SITUATIE

Er is een alternatief trainingsschema voor alle teams die de komende weken zal doorlopen. De trainingen zullen zowel in Dudok Arena zijn. De trainingen bij HSV Wasmeer zijn inmiddels beëindigd.

Wanneer een trainer voor een leeftijdsgroep extra wil trainen bij bijvoorbeeld Hilfertsheem, kan dit worden aangegeven bij technischecommissie@dedunckers.nl (met daarbij de informatie over de leeftijdsgroep en dag/tijdstip).

Het trainingsschema t/m woensdag 7 juli 2021 (na deze datum zijn er zomertrainingen):

20210604_DUNCKERS_trainingsschema_juni_ev_4kant - kopie.jpg

Tijdelijk trainingsschema (overzicht 26 juni 2021 - onder voorbehoud)

 

Teambenamingen
In seizoen 2017-2018 zijn de teambenamingen gewijzigd. In het kort: de mannen-/jongensteams hebben een M als voorvoegsel en de vrouwen-/meidenteams een V. De X-teams blijven ongewijzigd.

 

Veldindeling 
Bij binnenkomst in de zaal is het meest rechter veld (met zijbaskets) veld 1, het veld met de glazen borden veld 2, het veld daarnaast veld 3 en het veld met de klimwand is veld 4.

Proeftrainingen
Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).