TRAININGEN

De trainingen van de Dunckers vinden plaats op de maandag-, dinsdag-, woensdag en donderdagavond (op 3 -en soms 4- velden naast elkaar) in de Dudok Arena in Hilversum. Op de donderdagavond wordt er ook getraind in de St. Aloysius College (Schapenkamp 200 in Hilversum).
 

In de schoolvakanties zijn er geen trainingen (check de data op www.dedunckers.nl/agenda).

De trainingen in seizoen 2020-2021 lopen door tot en met medio mei 2021. Houdt voor uitzonderingen de site en/of facebook in de gaten.

Trainingsschema 2020/2021 (overzicht 30 november 2020 - onder voorbehoud)

 

Teambenamingen
In seizoen 2017-2018 zijn de teambenamingen gewijzigd. In het kort: de mannen-/jongensteams hebben een M als voorvoegsel en de vrouwen-/meidenteams een V. De X-teams blijven ongewijzigd.

 

Veldindeling 
Bij binnenkomst in de zaal is het meest rechter veld (met zijbaskets) veld 1, het veld met de glazen borden veld 2, het veld daarnaast veld 3 en het veld met de klimwand is veld 4.

Proeftrainingen
Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).

Overzicht trainers/coaches

Een overzicht (onder voorbehoud) van de trainers/coaches per team voor seizoen 2020-2021 is hieronder te vinden.

Overzicht 30 november 2020 - onder voorbehoud)