TRAININGEN

De trainingen van de Dunckers vinden plaats op de maandag-, dinsdag-, woensdag en donderdagavond (op 3 velden naast elkaar) in de Dudok Arena in Hilversum. Op de maandagavond wordt er ook getraind in de St. Aloysius College (Schapenkamp 200 in Hilversum).
 

In de schoolvakanties zijn er geen trainingen (check de data op www.dedunckers.nl/agenda).

De trainingen in seizoen 2019-2020 lopen door tot en met medio mei 2020. Houdt voor uitzonderingen de site en/of facebook in de gaten.

Trainingsschema (overzicht 28 oktober 2019 - onder voorbehoud)

 

Teambenamingen
In seizoen 2017-2018 zijn de teambenamingen gewijzigd. In het kort: de mannen-/jongensteams hebben een M als voorvoegsel en de vrouwen-/meidenteams een V. De X-teams blijven ongewijzigd.

 

Veldindeling 
Bij binnenkomst in de zaal is het meest rechter veld (met zijbaskets) veld 1, het veld met de glazen borden veld 2, het veld daarnaast veld 3 en het veld met de klimwand is veld 4.

Proeftrainingen
Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).

 

Jonge-welpen-trainingen (voor 4- t/m 7-jarigen)

Wij willen de 4- t/m 7-jarigen graag meer basketbalplezier laten beleven en daarom organiseren wij sinds vorig seizoen welpentrainingen voor deze leeftijdsgroep. 

Op meerdere zondagen verzorgen we training voor de jongste basketbalfans die nog niet in de reguliere teams kunnen meedraaien. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar (wel of niet ingeschreven op wachtlijst) kunnen hieraan deelnemen.

Data: op zondagen 1 en 15 december / 5 en 19 januari / 2 en 16 februari / 1, 15 en 29 maart / 12 en 19 april / 10 en 24 mei

Tijdstip: 11.00 - 12.30 uur
Locatie: St. Aloysius College
 (Schapenkamp 200 in Hilversum)

Kosten: €99,- / seizoen

Vragen/inschrijvingen: stuur een bericht aan ledenadministratie@dedunckers.nl

Overzicht trainers/coaches

Een overzicht van de trainers/coaches per team is hieronder te vinden.

De Dunckers

Dudok Arena

Arena 303
1213 NW Hilversum

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2019 by Basketbalvereniging de Dunckers. Proudly created with Wix.com