TRAININGEN

De trainingen van de Dunckers vinden plaats op de maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond (op 3 -en soms 4- velden naast elkaar) en op zondag in de Dudok Arena in Hilversum. Op de donderdagavond en op zondag wordt er ook getraind in de St. Aloysius College (Schapenkamp 200 in Hilversum).
 

In de schoolvakanties zijn er geen trainingen (check de data op www.dedunckers.nl/agenda). Met uitzondering van de zomervakantie 2021: dan worden er weer zomertrainingen gehouden.

De trainingen in seizoen 2021-2022 lopen door tot en met medio mei 2022. Houdt voor uitzonderingen de site, Instagram en/of Facebook in de gaten.

TRAININGSSCHEMA PER DAG

 

TRAININGSSCHEMA PER TEAM

Trainingsschema 2021/2022 (overzicht 17 januari 2022 - onder voorbehoud)

* onder voorbehoud
** ALC = St. Aloysius College (adres: Schapenkamp 200, 1211 PB Hilversum)

 

Teambenamingen
In seizoen 2017-2018 zijn de teambenamingen gewijzigd. In het kort: de mannen-/jongensteams hebben een M als voorvoegsel en de vrouwen-/meidenteams een V. De X-teams blijven ongewijzigd.

 

Veldindeling 
Bij binnenkomst in de zaal is het meest rechter veld (met zijbaskets) veld 1, het veld met de glazen borden veld 2, het veld daarnaast veld 3 en het veld met de klimwand is veld 4.

Proeftrainingen
Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).