TAKEN

Onderstaand is het meest actuele takenprogramma te vinden.
Het programma kan worden ingezien in de Sportlink Basketball App. lees verder op www.dedunckers.nl/sportlink

LET OP:

  • De planning hieronder kan afwijken van Sportlink, omdat sommige wedstrijden nog verzet moeten worden. Zodra dat gebeurd is, is Sportlink gesynchroniseerd.

  • Het organiseren van wedstrijden en trainingen voor een vereniging zo groot als de Dunckers is geen gemakkelijke opgave. Om de ingeplande wedstrijden zo goed mogelijk te laten verlopen en het plezier dat wij allemaal aan de activiteiten beleven zo groot mogelijk te maken hebben wij een aantal regels moeten maken. Basketbal heeft, in tegenstelling tot vele andere sporten, per wedstrijd 4 (of 5) personen nodig. Het zal daarom ook voorkomen dat je meerdere malen bent ingedeeld!:

  • Het is mogelijk dat je soms een wedstrijd moet fluiten die niet gelijk aansluit op je eigen wedstrijd. Er is geprobeerd dit zoveel mogelijk te vermijden, maar helaas is dit niet altijd mogelijk i.v.m. het grote aantal jeugdteams tov een klein aantal bevoegde fluiters.

  • Als je verhinderd bent, moet je zelf zorgdragen voor vervanging


Kom op tijd, dit betekent minimaal 15 minuten van te voren melden bij de jurytafel.
> Niet op komen dagen = schorsing volgende thuiswedstrijd!
> Twee keer niet op gepland tijdstip aanvang wedstrijd aanwezig = schorsing volgende thuiswedstrijd!
Een schorsing is persoonlijk, je mag dan ook niet met andere teams meespelen!


Controleer of je staat ingedeeld voor een taak dit speelweekend! En lees de handleiding(en) door van de Sportlink en het nieuwe digitale wedstrijdformulier!