Eindtoernooi: prachtige afsluiter van basketbalseizoen!Op zaterdag 18 mei 2019 is het basketbalseizoen afgesloten met het Dunckers Eindtoernooi. Met dank aan de geweldige organisatie kunnen we terugkijken op een ontspannen, sportieve en goed bezochte dag!

De ochtend begon met het Ouder-/Kindtoernooi. Ruim 40 ouders met kinderen deden hier aan mee, mooie acties kwamen hier uit handen van zowel ouders als kinderen. Na een pauzemoment, waarbij de mogelijkheid was de Algemene Ledenvergadering te bezoeken, ging de dag snel weer verder met het Mixtoernooi. Ook hier renden weer enkele tientallen enthousiastelingen over de velden van de Dudok Arena.


Charlotte de Graaf zorgde dat de dag bleef draaien, goed ondersteund door Jara en Maya. Buiten werden ondertussen door Sandra en Sonia de voorbereidingen getroffen voor de barbecue die ’s avonds zou plaatsvinden. Extra vlees en brood werd ingekocht, de kooltjes werden vast opgewarmd en de tafels en banken werden opgepoetst.


In de hal werd het Mixtoernooi opgevolgd door de Skills Challenge. Ongeveer 18 leden namen het hierin tegen elkaar op en moesten elkaar aftroeven in skills, maar ook in snelheid. Na deze laatste sportieve handelingen was het tijd om de prijzen uit te reiken. Dit jaar werden niet alleen de winnaars van het toernooi in het zonnetje gezet, maar waren er ook prijzen (met dank aan Under Armour en Nike!) voor MVP, Most Enthusiastic Player en Most Sportive Player. Uiteraard werden de organisatoren van deze mooie dag ook bedankt met een bos bloemen en een dankwoord.

De feeststemming werd nog verder vergroot: voorzitter Camillus op het Veld (komend jaar opgevolgd door Daan Versteeg, red.) overhandigde M16-1, M16-2 en M20 de medailles en beker vanwege hun behaalde kampioenschap! Ook X14 en X12 kregen een bloemetje voor hun prestaties afgelopen seizoen.


Dank aan alle vrijwilligers en enthousiaste spelers: zij hebben deze geslaagde dag mogelijk gemaakt!​


Aan de hand van de foto's kan nog worden nagenoten van deze mooie afsluiter van het basketbalseizoen 2018-2019!