Denken aan Kobe en Gianna

Afgelopen weekend kwam er schokkend nieuws uit Amerika. Het was voor velen in eerste instantie ongelofelijk, toen TMZ als eerste berichtte. Maar toen volgde niet veel later de bevestiging van de autoriteiten dat inderdaad Kobe Bryant en zijn 13-jarige dochter Gianna -ook een groot basketbaltalent- aan boord zaten van een helikopter die is verongelukt.


Namens het bestuur van De Dunckers denken we aan Kobe, Gianna - en ook aan moeder Vanessa en dochters en zusjes Natalia, Bianka en Capri. We wensen hen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.


We volgen eventuele ceremoniële ontwikkelingen in basketball in Nederland op gepaste wijze en zullen jullie informeren, mocht er tijdens wedstrijden een eerbetoon of gedenkmoment worden afgekondigd.


Hoe verdrietig en verslagen we ook zijn, we weten zeker dat Kobe en Gianna niet zouden willen dat we ons plezier in deze fantastische sport zouden verliezen. We denken aan hen - en danken Kobe voor alle mooie momenten die hij met zijn liefde voor de sport aan alle basketbal liefhebbers heeft gebracht. We staan onder andere stil bij de prachtige foto van Kobe Bryant, die in 2016 de Dudok Arena bezocht.


Geniet van elk moment.

Daan Versteeg

voorzitter basketbalvereniging De Dunckers