Coaches gezocht (voor U16 en U18)!!

Terwijl de zomervakantie bijna van start gaat, is de Technische Commissie erg druk om komend seizoen weer succesvol te kunnen voortzetten. Wij vragen daarom graag jullie aandacht voor het volgende!


In seizoen 2019-2020 hebben we aanzienlijk meer jeugd; een hele leuke ontwikkeling! We willen graag meer uitdaging aan de jeugd bieden en daarbij de nadruk leggen op verbetering van het niveau, maar nog belangrijker: het plezier en de betrokkenheid van teamsport overbrengen! Wij zijn als club steeds weer groeiende, maar groeien kan niet zonder jullie!


Voor enkele teams binnen U16 en U18 is de basketbalvereniging wanhopig op zoek naar coaches!

Wij proberen het coachen voor de teams vaak te combineren, zodat er 2 coaches op 1 team kunnen staan: de coaches kunnen elkaar uitdagen, ze kunnen beter samenwerken maar hebben ook niet het gevoel er ‘alleen’ voor te staan. Wij zijn daarom op zoek naar minstens 3 hoofdcoaches. Wat houdt dit in? Als hoofdcoach geef je minstens 1 x per week training en ben je aanwezig bij alle wedstrijden.

Ben jij een gedreven ouder/verzorger, familielid en heb je kennis van het spel? Zit je je vaak op te vreten op de tribune en zou je toch stiekem wat te zeggen willen hebben over een team? Of ben je gewoon super enthousiast over coachen of ken je iemand anders die graag deze rol wil vervullen? Dan komen we graag met jou in contact!

Stuur een mail naar: technischecommissie@dedunckers.nl met als onderwerp ‘coaching U16/U18’ en we nemen contact met je op.


Met sportieve groet,

Charlotte de Graaf

Paul Römer

René Vennik

Patrick Vogelaar