Binnenkort meer informatie over buitentrainingen en -activiteiten!


Ondanks dat het voelt alsof het seizoen nooit begonnen is, vindt het bestuur het heel belangrijk het seizoen op een goede manier voort te zetten en vervolgens af te sluiten. Elkaar regelmatig op het veld zien was de afgelopen periode voor veel leden iets om naar uit te kijken. We vinden het als bestuur belangrijk jullie leden betrokken en actief te houden. We willen dit graag vanuit de vereniging voortzetten en zo mogelijk uitbreiden.


Daarom heeft het bestuur Patrick Vogelaar, Wouter Dogger en Monique Kammeraat gevraagd om, tot we weer in de zaal mogen, buitentrainingen en -activiteiten te organiseren voor de leden die conform de coronamaatregelen mogen sporten.


De nieuwe baskets voor op HSV Wasmeer (waar we op maandag- en woensdag avond kunnen trainen) laten nog even op zich wachten, maar Patrick, Wouter en Monique zullen een plan voor jullie bedenken om lekker sportief bezig te zijn en fit te blijven!


Wij zijn enthousiast en informeren jullie heel snel over hoe, wat, waar en wanneer.

Dus houd je mail, de website en social media in de gaten!


Zo zorgen we ervoor dat iedereen, die volgens de coronamaatregelen mag sporten, kan blijven basketballen.


Naast de trainingen en andere basketbalactiviteiten vanuit het huidige seizoen zal door de Technische Commissie vanaf april een start gemaakt worden met voorbereidingen voor het volgende seizoen.

Er is dus sprake van een tweesporenbeleid: aan de ene kant zal begonnen worden met het trainen in de leeftijdsindeling van volgend jaar, daarnaast zal er nog getraind worden in de huidige samenstelling.