LIDMAATSCHAP

Wil je lid worden van basketbalvereniging de Dunckers? Neem dan contact op met de ledenadministratie (Johan Hidding) via ledenadministratie@dedunckers.nl

 

Bij ons kan je lid worden vanaf 4 jaar (let wel op de wachtlijst).

Als je 4 jaar bent zou je al bij de Dunckers kunnen basketballen. Tussen de 4 en de 8 jaar begin je met welpentrainingen, je hoeft dan niet meteen te beginnen met het spelen van wedstrijden.

Proeftraining

Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).

 

Wachtlijst

Helaas hebben wij (vanwege een tekort aan trainers en coaches) een flinke wachtlijst voor bepaalde leeftijdscategorieën .

Hierbij een overzicht voor welke leeftijdscategorieën er een wachtlijst is en hoe lang deze wachtlijst ongeveer is (een schatting, dus onder voorbehoud):

Jongens

  • tot 12 jaar - ongeveer 1 jaar

  • M14 - ongeveer 1 jaar

  • M16 - afhankelijk van ervaring

  • M18 - afhankelijk van ervaring

  • M20 - afhankelijk van ervaring

Meisjes

  • tot 12 jaar - ongeveer 1 jaar

laatst bijgewerkt: 5 augustus 2020

 

Wil je meer informatie hierover of wil je op de wachtlijst gezet worden? Geef dan je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum door aan de ledenadministratie. Wanneer je op de wachtlijst staat, krijg je automatisch een bericht als er plaats voor je is.

 

Voorrang?

Overigens is het bespreekbaar dat kinderen in bovengenoemde leeftijdscategorieën voorrang kunnen krijgen op de wachtlijst indien een ouder iets kan betekenen voor de vereniging (denk bijvoorbeeld aan trainen/coachen). Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan op met de ledenadministratie.

 

Lidmaatschapsformulier

Het lidmaatschapsformulier krijg je toegestuurd, wanneer er contact is geweest met de ledenadministratie en er toegezegd is dat je lid kan worden.