LENTECLINIC 2019

Op zondag 7 april 2019 organiseert de Dunckers een Lenteclinic voor leden en niet-leden van 8 t/m 18 jaar! Een geheel verzorgde middag met fundamental trainingen en een gezellig mix toernooi!

Alle teams worden tijdens diverse trainingsessies (van 13.00 - 14.30 uur) ingedeeld aan de hand van leeftijd en niveau. Gedurende het mixtoernooi (van 14.30 - 17.00 uur) zullen alle teams -de naam zegt het eigenlijk al- volledig worden gemixt van jong tot oud.

Gedurende de dag vinden er pauzes plaats voor de kinderen, waarbij ze de mogelijkheid krijgen iets te eten en drinken (dit zal door de vereniging worden verzorgd). Het Sportcafé van de Dudok Arena is voor alle ouders/broertjes/zusjes/opa's/oma's geopend. 

 

Ben jij klaar voor een dag vol basketbal plezier? Aanmelden kan wel al via onderstaand aanmeldformulier.


Ook niet-leden zijn welkom!
Wil je ook een leuke middag basketballen, maar ben je (nog) geen lid? Ook dan ben je van harte welkom: neem een vriend/vriendin mee naar de Lenteclinic (entree voor niet-leden slechts €2,-)

Jonge-welpen-training (4- t/m 7-jarigen) voorafgaand aan Lenteclinic

Voor de jongste basketbalfans (in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar) is er op 7 april van 11.00 - 12.30 uur een jonge-welpentraining. Aanmelden kan door een bericht te sturen aan ledenadministratie@dedunckers.nl.

Aanmelden Lenteclinic 2019
Geslacht
Lid van de Dunckers?
Al eens eerder gebasketbald?
arrow&v

Bedankt voor de inzending!

Dunckers_Lenteclinic_2019_flyer.jpg