CORONA

[UPDATE 12 JANUARI 2021]
Basketballiefhebbers moet nog wat langer wachten, corona houdt ons allen in de greep. In de persconferentie van 14 december 2020 is aangekondigd dat Nederland voor minstens 5 weken in een strenge lockdown gaat. In de laatste persconferentie (12 januari jl.) is deze periode verlengd tot en met 9 februari a.s.. Erg spijtig, we zullen dus nog langer moeten wachten tot we weer kunnen basketballen...In het kort de consequenties voor de vereniging:

  • Tot en met dinsdag 9 februari 2021 zullen er geen trainingen plaatsvinden in de Dudok Arena

  • Tot en met dinsdag 9 februari 2021 zullen er geen wedstrijden worden gespeeld

  • Bovenstaande geldt dus voor alle leden, voor alle leeftijden.

  • Jeugd tot en met 17 jaar kan -op eigen initiatief- in de buitenlucht in groepsverband trainen en ook onderlinge partijen afwerken. Vanaf 18 jaar mag je buiten alleen in tweetallen sporten, mits er anderhalve meter afstand tot elkaar gehouden kan worden. Meerdere tweetallen mogen op hetzelfde complex tegelijkertijd trainen, mits er voldoende afstand kan worden bewaard en de tweetallen niet worden gemengd. Op het basketbalveldje van de Oude Haven wordt er deze zaterdagen al vaak gebasketbald!

Op dit moment wordt er gewerkt aan een wedstrijdschema voor de tweede seizoenshelft. De wedstrijden die niet kunnen worden gespeeld worden later in het seizoen (indoen mogelijk) ingepland.

De Koude Start die staat gepland op zaterdag 16 januari a.s. kan helaas niet doorgaan in oorspronkelijke vorm. Er wordt nog gekeken of een alternatieve -online- Koude Start wel doorgang kan vinden.

Mochten we nieuws krijgen, dan laten we van ons horen op deze site en via social media.

We begrijpen dat dit de nodige emotie met zich mee kan brengen. We snappen als bestuur uiteraard ook dat iedereen het liefst weer kan basketballen, we zijn echter afhankelijk van het kabinetsbeleid. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen.
 

Hopelijk zien we elkaar binnenkort!
 

Een sportieve basketbalgroet,
Bestuur basketbalvereniging De Dunckers 

De Dunckers

Dudok Arena

Arena 303
1213 NW Hilversum

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 by Basketbalvereniging de Dunckers. Proudly created with Wix.com