CORONA

[UPDATE 23 FEBRUARI 2021]
Basketballiefhebbers moet nog wat langer wachten, corona houdt ons allen in de greep. In de persconferentie van 14 december 2020 is aangekondigd dat Nederland voor minstens 5 weken in een strenge lockdown gaat. In de laatste persconferentie van 23 februari is deze periode verlengd tot en met ten minste 15 maart a.s. Enkele lichte versoepelingen maken iets meer mogelijk. Maar het blijft erg spijtig, we zullen dus nog langer moeten wachten tot we weer kunnen basketballen...In het kort de consequenties voor de vereniging:

  • Tot en met maandag 15 maart 2021 zullen er geen trainingen plaatsvinden in de Dudok Arena

  • Tot en met maandag 15 maart 2021 zullen er geen wedstrijden worden gespeeld

  • Bovenstaande geldt dus voor alle leden, voor alle leeftijden.

  • Er is een verruiming voor voor het buiten sporten, dit mag door iedereen t/m 26 jaar in groepen worden gedaan. Basketballers van 27 jaar en ouder mogen buiten alleen in tweetallen sporten, mits er anderhalve meter afstand tot elkaar gehouden kan worden. Meerdere tweetallen mogen op hetzelfde complex tegelijkertijd trainen, mits er voldoende afstand kan worden bewaard en de tweetallen niet worden gemengd.
     

Op het basketbalveldje van de Oude Haven en op de veldjes van Hilfertsheem werd er de eerste weken van 2021 al door enkele enthousiastelingen getraind. De komende weken zal dit door de vereniging worden uitgebouwd en zal een -bijna- volledig trainingsschema kunnen worden aangeboden.

De NBB heeft aangegeven dat de competitie zoals we deze kennen niet zal worden hervat. Op dit moment wordt er gewerkt aan een mogelijk alternatief wedstrijdschema voor wanneer er weer onderlinge wedstrijden mogen worden gespeeld. 

Mochten we nieuws krijgen, dan laten we van ons horen op deze site en via social media.

We begrijpen dat dit de nodige emotie met zich mee kan brengen. We snappen als bestuur uiteraard ook dat iedereen het liefst weer kan basketballen, we zijn echter afhankelijk van het kabinetsbeleid. Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen.
 

Hopelijk zien we elkaar binnenkort!
 

Een sportieve basketbalgroet,
Bestuur basketbalvereniging De Dunckers 

De Dunckers

Dudok Arena

Arena 303
1213 NW Hilversum

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 by Basketbalvereniging de Dunckers. Proudly created with Wix.com