TRAININGEN - TIJDELIJKE SITUATIE

De buitenbaskets zijn in mei 2021 gearriveerd! Er kan vanaf dan dus ook buiten gebasketbald worden bij HSV Wasmeer. Daar vinden ook de trainingen/clinics plaats die door de Technische Commissie (TC) in samenwerking met de trainers en coaches worden georganiseerd. Deze trainingen geven de trainers, coaches en TC de input om de teams samen te stellen voor het nieuwe seizoen. Uitgangspunt bij het formeren van de teams is dat elke speler/speelster op zijn/haar niveau kan basketballen.

Sinds kort mag er ook weer binnen gebasketbald mag worden. Daarom zullen we stukje bij beetje ook weer binnen kunnen gaan trainen. Er is een alternatief trainingsschema voor alle teamsdie de komende weken zal doorlopen. De trainingen zullen zowel binnen (in Dudok Arena) als buiten (bij HSV Wasmeer) zijn.

Wanneer een trainer voor een leeftijdsgroep extra wil trainen bij bijvoorbeeld Hilfertsheem, kan dit worden aangegeven bij technischecommissie@dedunckers.nl (met daarbij de informatie over de leeftijdsgroep en dag/tijdstip).

Met ingang van 7 juni a.s. zal dit het trainingsschema worden:

20210604_DUNCKERS_trainingsschema_juni_e

Tijdelijk trainingsschema (overzicht 4 juni 2021 - onder voorbehoud)

 

Teambenamingen
In seizoen 2017-2018 zijn de teambenamingen gewijzigd. In het kort: de mannen-/jongensteams hebben een M als voorvoegsel en de vrouwen-/meidenteams een V. De X-teams blijven ongewijzigd.

 

Veldindeling 
Bij binnenkomst in de zaal is het meest rechter veld (met zijbaskets) veld 1, het veld met de glazen borden veld 2, het veld daarnaast veld 3 en het veld met de klimwand is veld 4.

Proeftrainingen
Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).