Paasclinic 2018Op
maandag 2 april 2018 organiseert de Dunckers een Paasclinic voor leden en niet-leden! Een geheel verzorgde middag met fundamental trainingen en een gezellig mix toernooi!

De opening van de clinic zal verzorgd worden door 2 top basketballers uit de Nederlandse Eredivisie! Het programma van de dag zit er als volgt uit:

12:45 uur | Inloop
13:00 uur | Opening clinic 
13:30 - 15:30 uur | Op diverse stations worden er fundamentals aangeleerd. Denk aan schietoefeningen, dribbeloefeningen, verdedigingsoefeningen, en diverse spelvormen! 
15:30 uur | Start mixtoernooi 
17:00 uur | Einde Paasclinic

Alle teams worden tijdens de diverse trainingsessies ingedeeld aan de hand van leeftijd en niveau. Gedurende het mixtoernooi zullen alle teams, de naam zegt het eigenlijk al, volledig worden gemixt van jong tot oud.

Gedurende de dag vinden er 2 pauzes plaats voor de kinderen waarbij ze de mogelijkheid krijgen wat te eten en drinken. Dit zal door de vereniging worden verzorgd! Het Sportcafé is voor alle ouders geopend en voor broertjes/zusjes die nog te jong zijn om te basketballen.

Ben jij klaar voor een dag vol basketbal plezier? Schrijf je nu in want VOL = VOL! Aanmelden kan via onderstaande button.

Ook niet-leden zijn welkom!

Wil je ook een leuke middag basketballen, maar ben je (nog) geen lid? Ook dan ben je van harte welkom: neem een vriend/vriendin mee naar de Paasclinic (entree voor niet-leden slechts €2,-)

Voor vragen kun je contact opnemen met paasclinic@dedunckers.nl

 


0.070965